Despre Stäubli în România

Biroul din România al Stäubli Systems s.r.o. a fost infiinţat în ianuarie 2011 în Bucureşti, în centrul capitalei. Locaţia oferă support tehnic pentru 2 din cele 3 divizii (Conectori, Robotică), inclusiv un mic depozit cu piese de schimb, precum şi un Centru de training pentru Robotică.

Stäubli Electrical Connectors, specializată în conectori electrici este de asemenea prezentă în Bucureşti din 2011, la fel ca Divizia Robotică, completând prezenţa Stäubli pe această piaţă în creştere. Biroul din Pardubice coordonează toate activităţile Stäubli în Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Slovenia, Croaţia, Serbia  şi alte ţări din Europa de Sud-est.

Stäubli a luat fiinţă în 1892 sub forma unui mic atelier în Horgen, Elveţia şi astăzi a devenit un Grup internaţional cu sediul central în Elveţia, 12 unităţi de producţie în întreaga lume, inclusiv brandurile Schönherr şi Deimo. Cu o prezenţă în 25 de ţări şi agenţi în 50, Stäubli are o forţă de lucru de peste 4500 de angajaţi.

Hartă acces – Click pentru a mări

Misiune şi viziune

  • Inovaţia este forţa motrice în progresul Stäubli.
  • În căutarea noastră constantă după excelenţă, Grupul se extinde pe baza competenţei şi experienţei în mecatronică prin conceperea, producerea, vânzarea şi furnizarea de suport pentru produsele şi sistemele de pe pieţele unde nivelurile înalte de productivitate sunt esenţiale.

Citiţi de asemenea:

Profilul companiei (PDF)
Codul de Etică al Grupului Stäubli (PDF)