23.02.17

Hannover Messe

24.-28. Aprilie, Hannover (DE)

Man and Machine

Asistent mobil pentru robot

Sistem modular pentru schimbarea sculei

CombiTac,conectorul modular care îmbină semnal, date, putere, fluide

Diviziile Stäubli Robotics și Stäubli Fluid Connectors vor  demonstra viitorul în automatizare la standul lor comun - B04 în Hala 17. Industria 4.0 – compatibilă cu generația de roboți TX2 a făcut progrese rapide și este acum capabilă să se conformeze tuturor nivelurilor de colaborare om-robot.

Mai mult decât atât, în acest moment  Stäubli are cei mai rapizi roboți din gama Safe. Veniți să vedeți noul robot HelMo în acțiune la Târgul de la Hanovra, un sistem mobil de asamblare, care reprezintă contribuția Staubli la următoarea etapă în dezvoltarea interacțiunii om-robot.  

Divizia dedicată Stäubli Connectors a adus o flexibilitate sporită și o autonomie a aplicațiilor pentru roboți prin sistemele sale complet automate de schimbare a uneltelor. Vizitați standul nostru pentru a vedea cu ochii dumneavoastră nivelul de performanță atins de aceste sisteme MPS într-o aplicație demonstrativă. Schimbătoarele de unelte sunt conforme cu cele mai stricte standarde de securitate și sunt în prezent disponibile pentru aproape toate clasele de încărcare.

La un stand separat din cadrul târgului - C43 în Hala 20 – Divizia Fluid Connectors va oferi perspectivele actuale în lumea conecticii rapide. Acestea variază de la mono-conectori până la multi-conectori atât manuali, cât și complet automați, reprezentând cele mai recente soluții pentru toate industriile.

La standul B49 din Hala 11, Stäubli Electrical Connectors va prezenta conectorii electrici plug-in și soluții ready-made. Sistemul modular CombiTac este alegerea ideală pentru automatizări industriale, oferind un număr mare de cicluri de conectare-deconectare și asigurând conexiune fiabilă și sigură în același timp. Varietatea largă de module pentru semnale, date, putere, fluide si pneumatică permite combinații aproape nelimitate pentru configurația de conectori electrici și conectori hibrizi.

Nu ratați această ocazie de a fi inspirat de către echipa Stäubli prezentă la târg, deoarece va prezinta ultimile evoluții în sectorul de automatizare.

 

Vă așteptăm cu nerăbdare la standurile noastre!

Echipa Stäubli