23.02.17

Interpack 2017

4.-10. Mai, Düsseldorf (DE)

Fast Picker TP80 HE Ideal pentru ambalare primară

Roboții Stericlean automatizează manipularea dificilă în zone izolate și camere curate

Noua generație de roboți TX2 pentru imprimare & ambalare

Bine ați venit la Interpack!

Interpack este cel mai așteptat eveniment al anului dedicat produselor alimentare, de cofetărie, de panificație, farmaceutice, cosmetice și nealimentare, eveniment pe care nu trebuie să îl ratați. Expozanții din întreaga lume vor prezenta soluții personalizate și concepte inovatoare pentru nevoile variate și extrem de specifice ale industriei ambalajelor.

Vizitați Staubli standul F03 din hala 16

La Interpack (4-10 mai 2017), unde Staubli Robotics va prezenta soluții inovatoare pentru diversele procese din industria ambalării, orientate spre viitor. La standul Staubli vizitatorii târgului se vor putea convinge singuri de performanțele roboților ultra-rapizi, de înaltă performanță pe care ii producem.

O productivitate mai mare pentru procesul dumneavoastră de ambalare

TP80 Fast Picker este un prim exemplu de ceea ce înseamnă pentru Staubli termenul „mare viteză“. Robotul este capabil de 200 de mișcări pe minut, acesta având și versiuni cu un  Z-lift de 200 mm care funcționează cu lubrifiant pentru industria alimentară. În Düsseldorf, aveți posibilitatea de a vedea roboți care ridică și pozitionează în secvențe extrem de rapide, deschizând noi dimensiuni în durata ciclurilor de fabricație.

Pentru aplicații extrem de sensibile în industria alimentară și farmaceutică, Staubli va expune modele special adaptate, inclusiv versiunile HE și Stericlean. În timp ce variantele protejare la stropire HE sunt perfect compatibile cu procesele de curățare care se aplică în industria alimentară, roboții Stericlean pot funcționa chiar și în zonele sterile de producție.

De asemenea, puteți afla ceea ce roboții cei mai rapizi și siguri din lume din generația TX-2 pot să ofere pentru  Industria 4.0 și pentru colaborarea om-robot. Vizitați standul nostru și  descoperiți cele mai recente opțiuni de automatizare pentru toate activitățile de manipulare și de ambalare posibile. Ne vedem în Düsseldorf!