Soluţii Stäubli pentru utilaje textile

Stäubli este unul dintre cei mai mari producători de maşini textile de mare viteză. Pasiunea pentru calitate, care a fost moştenită odată cu îndelungata experienţă industrială, este principiul fundamental pe care se bazează procesul de dezvoltare.

Pentru a afla mai multe informaţii, oferte de preţ ale maşinilor textile, va rugăm sa vizitaţi site-ul general dedicat diviziei Textile (în Lb. Engleză) sau să accesaţi link-urile de mai jos.

Clienţii din România, pot contacta agentul local pentru toate informaţiile pre si post vânzare.

Ţeserea pe cadru

Sistemele produse de Stäubli pentru ţesutul pe cadru (cu sisteme cu came şi tip dobby) permit producţia de nenumărate modele de la cele mai simple până la modele elaborate şi chiar ţesături tehnice.

Ţeserea în mod Jacquard

Maşinile Jacquard pentru ţesut articole de îmbrăcăminte, ţesături pentru mobilă, a prosoapelor pluşate, etichete şi multe alte articole. Acestea sunt completate de soluţiile personalizate Jacquard harnesses.

Sisteme de pregătire a ţeserii

Maşinile automate drawing-in trag firele de urzeală în rama de ţesut şi facilitează o rapidă şi eficientă schimbare a produsului, ceea ce duce la creşterea flexibilităţii şi productivităţii.

Ţeserea covoarelor

Maşinile Schönherr destinate ţesutului de covoare pentru pardoseli şi covoare murale pentru spaţii rezidenţiale, de lucru şi cu trafic intens al utilizatorilor.